Processos de mascles a Martorell

A Noyos Guzmán utilitzem diferents processos per la fabricació de tots els mascles. Demani'ns més informació

procés de mascle a MartorellA Noyos Guzmán treballem segons dos processos de mascles a Martorell, un anomenat de caixa calenta i un altre de caixa freda. Amb aquests dos processos aconseguim cobrir les necessitats de tots els nostres clients i abastar pràcticament tot el mercat.

Per a això cal que tinguem maquinària d'última tecnologia i amb operaris que sàpiguen programar-la i dominin completament el treball. D'aquesta manera, les nostres màquines abasten moltes possibilitats fabricant el mascle, tant pel que fa a la mida com el relacionat amb la quantitat (el que s'anomenen sèries curtes i sèries llargues). Als nostres processos utilitzem, per tant, maquinària manual, semiautomàtica i automàtica.

A més a més, a Noyos Guzmán us oferim àmplies garanties. Ens mantenim en constant contacte amb el client i si detecta un problema, el corregim pràcticament al moment. A més a més, tot el nostre procés està avalat amb el sistema de qualitat ISO 9001 i disposem d'un sistema de protecció de dades.

PROCESSOS DE MASCLES A MARTORELL

CAIXA CALENTA

Per fer la peça s'usa primer sorra prerevestida i s'utilitza el foc per escalfar el motlle amb aquesta sorra .

CAIXA FREDA

Durant aquest procés no es necessita calor, ja que treballem amb sorra verge i resina i fem la barreja amb un gas que l'endureix. El noio en aquest cas és de color blanc.

Posteriorment, ens fem càrrec de l'embalatge de tots els noios i els fiquem en caixes de plàstic o de fusta

Noyos Guzmán

  C/ LLEIDA, 5,
Martorell, 08760, (Barcelona)

  93 776 58 28

Horari

De dilluns a divendres

De 6:00 a 14:00 hores

Cercador