Fabricació de peces a Martorell

A Noyos Guzmán ens dediquem a la fabricació de peces per la indústria

A Noyos Guzmán ens dediquem, en exclusiva, a la fabricació de peces a Martorell. Tan sols necessitem que el nostre client ens expliqui què és el que necessita, ens indiqui les característiques especials i ens demani un nombre determinat de peces. Amb aquestes dades ens posem mans a l'obra i desenvolupem el seu projecte en el menor temps possible.

fabricació de peça a MartorellFabriquem les peces segons un motlle i una matriu

Per nosaltres és fonamental que tinguem el motlle (i la matriu) amb el qual fabricar la peça, ja que sense ell no podem desenvolupar res. Per això, una vegada que ens hagi sol•licitat la peça, li demanarem que ens ho faciliti i, basant-se en ell, desenvoluparem el procés de fabricació. Fem des d'una peça en endavant, només el que necessiti.

Som de les poques empreses dedicades a la fabricació de peces a Martorell, de manera que la major part dels nostres clients procedeix d'aquesta zona i de tot l'àmbit de Catalunya. A més a més, també rebem encàrrecs d'empreses i fàbriques situades a tota Espanya, ja que el nostre àmbit de treball és nacional. Si hem de lliurar la peça a Catalunya ho fem personalment, gràcies al nostre sistema de transport propi; si és a una altra zona li fem arribar la comanda mitjançant d´una empresa de missatgeria (per compte del client).

Treballem per qualsevol sector d'activitat

Per la fabricació, cada peça té el seu propi motlle, de manera que no hi ha dues peces iguals. Això es converteix en el principal avantatge que oferim als nostres clients, ja que les nostres màquines i operaris són capaços de fabricar pràcticament qualsevol mascle, per usos i sectors molt diferents

Motlles de sorra a Martorell

A Noyos Guzmán fabriquem les nostres peces amb motlles de sorra. Tot es realitza a mida

Noyos Guzmán

  C/ LLEIDA, 5,
Martorell, 08760, (Barcelona)

  93 776 58 28

Horari

De dilluns a divendres

De 6:00 a 14:00 hores

Cercador